Woeshkamp 2019 19/05/2019

 

Woeshkamp 2019(is voorbij).

 

Woesh gaat op kamp van maandag 12 tem vrijdag 16 augustus 2019 in Alveringem (zelfde locatie als vorig jaar).

Wil je weten wat dat precies is, een Woeshkamp? Via dit filmpje krijg je een indruk van ons kamp vorig jaar. Met dank aan Maïm!

We zoeken vele zieltjes om te redden, op voorwaarde dat ze minimum 9 jaar (vanaf geboortejaar 2010) zijn.

Onze Heiland heet CIRCUS en onze reddingstechnieken zijn:

1) Jongleren: je hoort thuis in deze groep als je kan jongleren met 3 kegels (min 6 worpen), tik tak met flowerstick, diabolo (3 trucs)

 2) Acrobatie: geen voorkennis vereist. Op kamp wordt de groep opgespiltst in beginners en gevorderden.

3)Eenwieleren: je hoort in deze groep als je kan een blokje rond eenwieleren zonder probleem, stoppen en starten

4)Multicircus: iedereen met weinig of geen circuservaring. Alle basistechnieken zoals jongleren, acrobatie en evenwicht komen hier aan bod.

5)Clownerie/theater/improvisatie: Nieuw dit jaar! We bieden technieken en oefeningen aan uit de clownerie, theater en improvisatie om te leren hoe je met jouw favoriete circustechniek op scène kan staan. Heb je geen favoriete techniek, dan zoeken we dit uit. Experimenteren, vallen en opstaan, durven, twijfelen, zoeken... zijn de basisingrediënten van elke dag. We gaan aan de slag in groep, maar ook met trio's, duo's en misschien wel solo. Deze groep staat open voor iedereen met al een beetje circuservaring en die niet bang is om op zijn bek te gaan.

 

Praktisch

Net als vorig jaar moet je bij inschrijving 1 van deze 5 groepen kiezen. Hierin krijg je elke voormiddag les. In de namiddag staan telkens verschillende andere circustechnieken op het programma waaruit je dan ook kan kiezen. Het avondprogramma wordt weer een feest met groepsspelen en optredens.

Voor kinderen vanaf 9j (geboren in 2010 of ervoor).

Kinderen en volwassenen met een beperking kunnen ook mee op kamp. Mail naar els@woesh.be om de mogelijkheid te bespreken.

Kamp met overnachting in De Ruischaard, Beverenstraat 88, Alveringem

Kostprijs:  € 195 niet-leden
                    € 190 leden
                    € 175 broers/zussen

Inschrijven kan niet meer via het inschrijvingsformulier in te vullen. Opgelet: er zijn 15 plaatsen per groep. Is de groep volzet, dan moet je een andere techniek kiezen.

Back to Top