Woeshfeest: reserveer nu je ticket! 21/05/2016

Op 15 mei vieren we feest in De Spil te Roeselare. We hebben de zon gereserveerd want zowel binnen als buiten De Spil zal je kunnen proeven hoe heerlijk de wereld van Woesh smaakt. 15 jaar timmeren we al aan onze circusweg en dat kan je doorlopend OP DEZE DAG bekijken in onze Woeshtentoonstelling.

Er is de try-out van CinOmatiek met kijk- en draaimachinerie.

Ook kan je de ganse namiddag ZELF CIRCUSTECHNIEKEN OEFENEN. En natuurlijk hebben we ook enkele ARTIESTEN verzameld die staan te popelen om jou te verbazen en te verwonderen.

Om 14u gaan we van start met de Woeshproductie "Kermis" speciaal gemaakt voor dit feest en in goede banen geleid door Bram en Samuel.

Om 15u30 maken we ons op voor de première van onze nieuwste jongerenproductie Cie du Lapin.

Om 17u zetten we de kers op de taart met de spetterende voorstelling van Les Frères Troubouch.

En dit is nog niet alles. Tussendoor zijn er nog 2 speciale solo-acts: de ene act komt van een artiest in wording uit ons eigen nest, Pieter-Jan Hoornaert en  de andere act van jongleerwonder en artiest bij Cie EaEo, Neta Oren.

De dag wordt in goede banen geleid door het presentatieduo de STERKSTE VROUW en haar coach.

 

 

 

 

 

 

 

Kortom, je wil dit feest gewoon niet missen.

TICKETS ENKEL NOG AAN DE INGANG TE VERKRIJGEN

Toegang: 10€ voor alle voorstellingen (vrije zit), 6€ voor kinderen tussen 3j en 12j. Voor kinderen jonger dan 3j die op een aparte stoel willen zitten (ipv op de schoot) moet je ook een GRATIS ticket reserveren. Kinderen en jongeren die zelf meespelen in 1 van de voorstellingen moeten niet reserveren.

 

Locatie: De Spil, Hippoliet Spilleboutdreef 1, Roeselare

Datum: zondag 15 mei van 14u tot 18u

Back to Top