Woeshfeest 04/05/2017

Beste ouders,

Op 5 en 6 mei viert Woesh feest!

Alle leden krijgen de kans om die dag met hun groep op te treden. Op 5 mei treedt atelier Brugge op en op 6 mei is het aan de ateliers uit Oostende, Kortrijk en Roeselare.

Dit is het schema:

Zaterdag BRUGGE

13u Dummies1, Dummies2, Dummies 3, Durvers 1, Durvers 2, Kraks 1, Kraks 2, Eenwieler

14u30 Acrofreaks 1, Acrofreaks 2, Woeshers 1, Woeshers 2

 

ZONDAG OOSTENDE, ROESELARE en KORTRIJK

13u Oostende dummies, Oostende durvers, Oostende Kraks, Oostende woeshers1, Oostende Woeshers2, Oostende acrofreaks, Roeselare dummies, Roeselare durvers

14u30 Roeselare Kraks, Roeselare woeshers1, Roeselare woeshers2, Kortrijk dummies, Kortrijk durvers, kortrijk kraks, Kortrijk woeshers1, kortrijk woeshers2

 

Om 16u30 sluiten we de dag af met een circusvoorstelling van Chiringuito Paradise (met o.a. Joris van Shake That). De presentatie is in handen van Duo Berlingo (ook wel bekend als oud-docenten Niels en Samuel)

Alle kinderen die optreden worden om 12u30 verwacht aan de ingang van de kerk met zijn/haar kostuum al aan. Daar zal de begeleidende docent de artiesten komen ophalen. Na het optreden kunnen ze verder genieten van het feest.

EXTRA INFO!!!!!!

De locatie van het woeshfeest is veranderd. Het gaat niet meer door in het Woesh-gebouw langs de Damse Vaart omdat we niet op tijd klaar geraken met de verbouwingen. Maar we hebben hiervoor een schitterend alternatief gevonden. De nieuwe locatie is de kerk in de Karel van Manderstraat 111 in Sint-Kruis. Dit is om de hoek van de Damse Vaart.

Als je met de auto komt kan je je auto parkeren in de buurt. Opgelet! Parkeerschijf leggen (max 4u)! We raden aan om je auto te parkeren op de parking van het sportcomplex in de Geralaan in Sint-Kruis (gratis). Van hieruit is het 5 minuten wandelen naar de kerk.

De kaartenverkoop verloopt vlotjes. Wij doen ons best om zoveel mogelijk kaarten mee te geven in de lessen. Indien je al betaald hebt, maar nog geen kaart hebt ontvangen, dan kan je die afhalen aan de inkom van het Woeshfeest. Indien je nog niet betaald hebt maar wel hebt laten weten dat je een kaart wenst, dan kan je die afhalen aan de inkom. Als je nog vrienden of familie wilt uitnodigen voor het Woeshfeest maar je hebt dit nog niet laten weten. Geen probleem, er zijn nog kaarten te verkrijgen aan de inkom.

Let op! Zaterdag 5 mei is er GEEN les!

De docenten hebben een mail gestuurd in verband met het kostuum voor het optreden. Indien je nog geen mail hebt ontvangen, laat dit dan gerust weten.

 

 

 

 

 

Back to Top