Woeshdag in de Sierk 05/08/2017

Woeshdag in De Sierk

Op woensdag 13/09/2017 opent Familiepark De Sierk uitzonderlijk zijn deuren van 14u tot 18u.

Alle Woeshleden en hun familie zijn welkom om een ganse namiddag te spelen en te circussen in het leukste park van het land.

De Sierk is een speelparadijs voor kinderen tussen 3 en 9 jaar. Maar ook oudere kinderen laten zich graag verleiden door 1 van de speelhoeken.

Bovendien organiseert Woesh speciaal op die dag Workshops voor jongeren en volwassenen.

Om 14u30 en 15u30 kan u proeven van onze workshops Jongleren (12+), Hoelahoepen (12+), Acrobatie (10+) of Ballon Plooien (8+). Deze workshops duren 30min en worden gegeven door 1 van de vaste Woeshlesgevers. Hiervoor moet u vooraf inschrijven via het formulier onderaan. De workshop ballon plooien om 15u30 is volzet.

 

Om 16u wordt alles stilgelegd voor De Ronde van De Sierk. Eenwieleraars kunnen deelnemen aan deze unieke tijdrit en moeten zich op voorhand inschrijven. Er zullen een aantal eenwielers aanwezig zijn, maar wie kan brengt best zijn eigen eenwieler mee voor een optimale prestatie.

 

Om 17u30 sluiten we af met het Cabaret der Docenten. Benieuwd van wie je dit jaar les zal krijgen? Op het cabaret presenteren onze docenten hun strafste kunsten. In de loop van de namiddag kan je ook al kennis maken tijdens 1 van workshops of een gezellige babbel op het Sierkterras.

 

Toegang?

5€ voor iedereen vanaf 3jaar. U kan vooraf inschrijven en storten op BE92 5230 8084 4323 met vermelding "Sierkdag+uw naam"

6€ aan de kassa op de dag zelf

Inschrijven kan via dit formulier

Opgelet: Deze dag is enkel voor leden van Woesh en hun familie. Schrijf je dus snel in voor onze lessen en kom naar onze Sierkdag.

Back to Top