Nieuwe gezichten in Woesh! 11/12/2015

Dat Els met een bolle en overvolle buik rond loopt is publiek geheim. Els is nu dringend toe aan wat rust. Lars Senders, beter bekend als Latzi Jones neemt de fakkel van haar over. 

Lars: Jawel ...  terwijl Els misschien ergens zit te puffen en zweten, doe ik hetzelfde van achter haar computer pc. Maar geen nood beste Woeshers, docenten, leden, sympathisanten en Els, ik ben nog maar aan het opwarmen. Dus laat ze maar komen al jullie vragen, briefkes voor de ziekenkast, lonen en meer van dat papieren gedoe! Ik breng het met veel plezier voor jullie in orde de komende maanden. En alvast een mooi nieuw Circusjaar toegewenst van uw toegewijde tijdelijk coördinator!!!

 

Lars en Tim

Nog meer nieuws uit de personeelshoek. Tim gaat Woesh verlaten. Hij heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij voestalpine Sadef en gaat er aan de slag als systeembeheerder. Een complete carriereswitch, rekening houdende met de snelheid waarmee de IT-wereld verandert was het een kwestie van nu... of nooit meer. De liefde voor IT is bij hem is groot. Bij deze gaat hij vanaf nu  goochelen met servers en jongleren met harde schijven. Het circus is dus niet veraf ;)

Zijn vertrek staat gepland halverwege februari. Ondertussen zijn we reeds op zoek naar een opvolger. Speel de vacature gerust door aan iemand die op zoek naar een boeiende job in de socio-culturele sector.

Back to Top