De Konvensie - GEZOCHT! 29/09/2021

Samen met circusatelier Locorotondo - en met de steun van Circuscentrum - organiseren we volgend jaar ‘De Konvensie - Let’s Balance’ op 12 en 13 maart 2022 in Dommelhof in Pelt. Eenwieler- en balanceertechnieken, daar draait het om tijdens de komende editie. Denk aan: eenwielerworkshops met docenten uit binnen- en buitenland, een eenwielerbaskettoernooi en heel veel andere evenwichtsworkshops zoals slackline, funambule, ballopen, rola bola, enz. 

We zijn op zoek naar jongeren die de Konvensie mee vorm willen geven! Barst je van de ideeën of heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? Word dan lid van de ‘jongeren kerngroep’! Stuur een mail naar konvensie@gmail.com of een bericht naar de Instagram– of Facebookpagina van de Konvensie als je op één of andere manier wilt helpen. Je ontvangt binnenkort een uitnodiging voor de eerste brainstormsessie op 1november 2021.

Wie zich niet aangesproken voelt om deel uit te maken van de organisatie: noteer alvast de data in je agenda. We gaan zoals steeds in groep met Woesh naar de Konvensie!

 

 

Back to Top