Cirque Plus zoekt hulp 28/05/2018

Op 20.21.22 juli is er opnieuw Cirque Plus, hét jaarlijks circusfestival in Brugge die doorgaat in en rondom de weide van het Grootseminarie. Ook voor deze editie zoeken we jouw hulp en dit bij…

allerhande taken :  bij de op- en afbouw is er zwaar tot licht werk, die gaat van vloeren leggen tot bloemen uitzetten. Je kan via onderstaande invulformulier aangeven of je (zwaar) hefwerk kan verrichten, we houden hier rekening mee en verdelen -de dag zelf- het werk onder het opbouwteam. Voor de circustent werken we bij voorkeur met hetzelfde team bij de op- en afbouw. Voor taken tijdens Cirque Plus kan je wat specifieker aangeven welk soort werk je graag (opnieuw) doet.

Ter info : woensdag 4 en vrijdag 6 juli voorzien we voor het verwijderen van koeienvlaaien uit de weide (met schop!), hopelijk schrikt jullie ook dit soort werk niet af.

 

meerdere data : bij de op- en afbouw is alle hulp welkom. Je kan bvb. ook een halve dag komen helpen ! makkelijkst is als je dit op mail zet. Tijdens het festival vragen we of je zeker om 13u kan aanwezig zijn de eerste dag dat je komt helpen. Het einduur varieert volgens je taak maar zal rond 19/20u zijn, meer uitleg via een volgend mail. We zoeken ook bij de tentvoorstelling die begint om 21u hulp (begeleiden van het publiek naar en uit de tent + ticketscheuren).

 

Dit alles op een mooie locatie en hopelijk met een stralende zon erbij. Er is ook een vrijwilligersvergoeding en een lekkere maaltijd voorzien.

 

Wil je ons (ook) deze editie helpen, klik dan even onderstaande link aan, vul die graag voor 15 juni in, en dan nemen we snel terug contact op met meer concrete info !

https://goo.gl/forms/7azL3xPRFSbsehTk1

 

PS het programma wordt zeer binnenkort op www.cirqueplus.be bekend gemaakt.

 

Back to Top