Circuslessen 2018-2019 09/05/2018

Circuslessen 2018-2019

Onder Lessen vind je alle concrete informatie terug. Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier vanaf nu.

Graag brengen we het volgende even onder je aandacht:

->De lessen voor de dummies worden opgedeeld in 3 fasen. De eerste 3 en de laatste 2 lessen zijn samen met 1 volwassene. Meer info vind je hier. Is dit een probleem? Stuur dan een mail naar lessen@woesh.be.

->De lessen voor acrofreaks in Brugge worden opgedeeld in beginners en gevorderden. Twijfel je in welke groep je thuis hoort, mail dan lessen@woesh.be. De acrobatielessen voor beginners en gevorderden in Oostende zijn samen in 1 groep.

->De eenwielerles in Brugge wordt, op voorwaarde dat er voldoende inschrijvingen zijn, opgedeeld in 2 groepen: beginners en gevorderden. Twijfel je in welke groep je thuishoort, mail lessen@woesh.be.

->Ook volwassenen (18+) kunnen bij Woesh terecht voor circuslessen. We bieden verschillende modules aan. Het programma staat binnenkort online.

->De leslocaties vind je hier. De lessen in Roeselare, Oostende en Kortrijk gaan door op dezelfde plaats als vorig jaar. De lessen in Brugge verhuizen vanaf september naar ons eigen gebouw, Damse Vaart-Zuid 39, Sint-Kruis.

->De lessen starten in de week van 17 september. Wie wil kan in die week 1 gratis proefles volgen. Alleen wie ingeschreven is via de website en betaald heeft, is zeker van zijn plaats. Op de website geven we regelmatig een tussenstand door van welke lessen al volzet zijn.

->We begrijpen dat het lesgeld niet evident is voor sommigen. Stuur een mail naar info@woesh.be en samen zoeken we naar een oplossing.

Back to Top