T-shirt verkoop! 30/04/2021

We houden een grote lenteschoonmaak! Nog geen Woesh t-shirt of uit je oude gegroeid? Kijk snel in de tabel en reserveer via info@woesh.be .

 

Soort Maat
Zwart t-shirt mannen M/L
Zwart t-shirt vrouwen M/L/XL/XXL
Grijze hoodie M/L
Kids donkerblauw meisjes

5/6 jaar

9/11 jaar

12/14 jaar

Kids donkerblauw jongens

5/6 jaar

7/8 jaar

9/11 jaar

Kids mint 5/6 jaar
Kids azuurblauw

5/6 jaar

7/8 jaar

 

Terwijl we ons ook volop toeleggen van het voorbereiden van toffe projecten die we – nu toch wel zo gauw mogelijk - willen lanceren , werkt Circusatelier Woesh achter de schermen ook verder aan de professionalisering van onze werking. Vanaf 1 januari 2021 zijn we door het circusdecreet erkend en een nieuwe beleidsperiode van 5 jaar ingegaan.  

We gaven de opdracht aan het Brugse grafisch bureau Bloudruk een nieuw logo te ontwikkelen. Femke Vanbelle legt zich – na het bevragen van het team en ons bestuur naar de verwachtingen hierrond – toe op een eerste aantal voorstellen.   

Hopelijk kunnen we hier snel een goeie keuze in maken!

 

De paaskampen - het verslag 22/04/2021

Week 1 

In ons Woesh-huis ontving docente Elga, geassisteerd door Jonas,  10 kleuters.  Samen gingen ze tijdens het kleuterkamp op zoek naar een mix van circustechnieken en circusbeleving. Het werd een waar feest: spelletjes, bouwen met houtblokken, reuze-zeepbellen blazen, fotosessies, … én dagelijkse buitenspeelmomenten in onze Woesh-tuin. 

We streven ernaar onze kampen meer en meer af te stemmen op STEAM-activiteiten. Onderzoekend leren, experimenteren en kinderen hun leefwereld laten vormgeven - een perfecte aanvulling op het leren van circustechnieken! We willen hiervoor steeds meer gaan samenwerken met partners als het MaM en House of Time.   

Het acrobatie kamp ging dit jaar door in De Vlieger in Oostende. We hadden 2 groepen van telkens 10 deelnemers. Joachim en Eve waren de docenten van dienst.

Er werden heel veel acrobatieskills aangeleerd zoals grondacrobatie, minitrampoline, maxitrampoline, bascule, sortibascule, dynamische acrobatie, freerunning, krachttraining en de nodige portie spelletjes natuurlijk.

 

Week 2

In ons Woeshgebouw stond een kamp geprogrammeerd onder leiding van docent Yuri. Op hetzelfde moment gaven gastdocente Amelie en Peejay een kamp in de Kerk in de Karel van Manderstraat. Twee multikampen dus, waarin kinderen van 6 tot 12 jaar alle circustechnieken leerden.  Op het einde van de week werd een bende enthousiaste jonge circusartiesten afgeleverd!  De basis voor ons Woesh-kamp is alvast gelegd! ;)

Naast de kampen in Brugge gingen er ook 3 docenten lesgeven in Ichtegem. Daar wordt jaarlijks een circuskamp georganiseerd door de stad, waarvoor op de speelse aanpak van Circusatelier Woesh beroep wordt gedaan. Dit jaar echter moest de stad het circuskamp annuleren maar ze organiseerden wel noodopvang in het thema van ‘Circus!’. Niels, Nina en Jente blikken terug op een geslaagde circusweek. 

Wie graag nog deelneemt aan één van de zomerkampen: kijk hier voor het aanbod tijdens de grote vakantie. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Back to Top