Woesh T-shirts in Kortrijk 19/02/2015

Na de krokusvakantie kan je Woesh t-shirts kopen tijdens de lessen in Kortrijk. En dit tot aan de paasvakantie. Daarna zullen ze opnieuw worden verkocht op de verschillende opendeurdagen of kan je langs komen op ons bureau in Brugge.

  • Kindermodel: 12€
  • Volwassenmodel: 15€

Nieuwe kleuterworkshops! 11/12/2014

We werken reeds 10 jaar met kleuters in onze eigen lessen. Met enige trots en trompetgeschal bieden we nu een specifiek aanbod voor de kleinste circusartiesten aan. De nadruk bij deze workshops ligt vooral op fantasie en circomotorische vaardigheden maar sluit ook nauw aan bij andere lesdoelen. Deze workshops werden gemaakt door Elga en Nele, onze kleuterspecialisten!

Wij komen jouw klas omtoveren tot een echt circus, maken van de juf een circusdirecteur en van elke kleuter een artiest, clown of dier in de piste. Elke workshop prikkelt de fantasie van de kleuter en leert hem of haar een nieuw onderdeel van het circus kennen. Er zijn nu 3 workshops klaar maar in het totaal komen er 5! Meer info vind je op op onze website onder de rubriek aanbod! Stuur gerust een mail naar timbas@woesh.be voor meer informatie of nodig ons meteen uit naar de klas, speelplein, cultuurdagen, ...

Circusles bij Woesh 17/09/2014

In de circusles bij Woesh kan je kennismaken met jongleren met sjaaltjes, ballen, ringen en kegels, diabolo, flowerstick, kabel en ton lopen, staf en poi, acrobatie, eenwieleren, clownerie en circustheater. Er wordt op maat gewerkt volgens ieders talenten en mogelijkheden. Via deze link kan je een kijkje nemen in 1 van onze lessen. 

Wil je het zelf meemaken kom dan gratis onze 1ste les proberen. We starten in de week van 22 september. Op deze site vind je de juiste loctaies en uren.

Je kan je ook meteen inschrijven via het inschrijvingsformulier op deze website!

Back to Top