Docententeam 2019-2020 13/09/2019

Michiel Coine: docent in Kortrijk en acrobatieles in Oostende. Stond mee aan de wieg van onze jongerenproductie En Bloc. Naast Woesh is hij met zijn eerste solovoorstelling "Shit happens" aan het werk als circusartiest.
Hij wordt voor de lessen in Kortrijk bijgestaan door assistenten Sander en Michiel. Voor de acrobatieles in Oostende is Ayumi opnieuw op post.

 

 

 

 

 

 

Eifos De Vaere: docent op maandag in Brugge en zet met veel plezier haar schouders opnieuw onder de eenwielerlessen en het eenwielerstuntteam de Sjarks

Op maandag wordt zij bijgestaan door assistent Lucas en het eenwielerteam krijgt versterking van Maïm.
 

 

 

 

 

Eve Zeghers: docent in Brugge op woensdag, donderdag en zaterdagnamiddag. En trekster van onze 18+-modules.
 

Op woensdag verwelkomen we nieuwkomer assistent Jente bij de dummies en de durvers, Maïm komt helpen bij de kraks. Op zaterdagnamiddag zet assistent Joachim opnieuw zijn beste beentje voor in de acrobatieles.

 

 

 

 

 

Pieter-Jan Hoornaert: docent in Roeselare en op zaterdagvoormiddag in Brugge, onze hoelahoep- en filmpjesexpert. Zo maakte hij vorig jaar van elke les een filmpje. Je kan deze bekijken op de Woeshvlog. Neem zeker een kijkje als je wil weten wat we doen in een circusles.
 

In Roeselare wordt PJ bijgestaan door assistenten Zias en Bruce. Op zaterdagvoormiddag mag Wout helpen bij de dummies en durvers in Brugge.

 

 

 

 

 

Yuri Debouvry: de nieuwe docent in Oostende. Staat te springen om erin te vliegen en wie hem wil leren kennen, kan zich inschrijven voor de lessen in Oostende op woensdag.

Aïsha en maren zijn, naast Ayumi, onze vrouwelijke assistenten. Deze 2 ferme meiden staan op woensdagnamiddig Yuri bij.

 

 

 

 

 

 

De Sjarks 28/05/2019

 

Eenwielerstuntgroep 'De Sjarks' 

 

De sjarks zijn creatieve jongeren tussen de 9 en 20 jaar die samen een eenwieler-stuntgroep vormen.

Ze zorgen voor adembenemende randanimatie, waarbij ze op een leuke interactieve manier het publiek entertainen terwijl ze rijden op hun eenwieler!

Interesse? Contacteer aanbod@woesh.be

Back to Top