15 jaar Woesh. Feest! 11/01/2016

Woesh bestaat 15j in 2016 en dat willen we vieren met een groot Woeshfeest. Dit gaat door op zondag 15 mei in De Spil Roeselare. Op dit feest willen we oa. uitpakken met een unieke Woeshshow door onze leden.

Opgelet, deze show is niet zoals vorige jaren. Niet elke lesgroep zal een nummer brengen. We verzamelen een groep van leden die BUITEN de lessen, op APARTE repetitiedagen, willen oefenen aan de show. Niet iedereen hoeft dus op te treden. Alleen zij die daar veel zin in hebben én zich kunnen vrijmaken voor de repetitiedagen van jou techniek (zie de 5 groepen REPETITIE SCHEMA)

Om praktische redenen kunnen de dummies zich niet opgeven om deel te nemen aan de Woeshshow. Maar niet getreurd, dit maken we goed door een specialleke in de lessen. Meer info volgt hierover later.

Iedereen die wil deelnemen wordt opgedeeld in een groep. In totaal voorzien we 5 groepen. Hieronder zie je het repetitieschema. Als je wil deelnemen, moet je je kunnen vrijmaken op 2 (halve) zondagen in april en mei, én sowieso op zaterdag 14/5 en zondag 15/5. Dit is een absolute must!

Om het eerlijk te verdelen over de verschillende ateliers gaan de repetities telkens op een andere leslocatie door. Het is dus niet zo dat de repetities in Brugge alleen voor de Bruggelingen zijn. Nee, afhankelijk van de groep waarin je wordt ingedeeld, vindt de repetitie plaats in Brugge, Kortrijk, Roeselare, of Oostende. We rekenen op de ouders onderling om te carpoolen indien nodig.

Hoe deelnemen?

STAP 1: INSCHRIJVEN
Check of je aanwezig kan zijn op ALLE repetitiedagen van je groep. Zo ja, schrijf je dan definitief in via het inschrijvingsformulier. Inschrijven kan tot en met 08/04/2016.
Download het repetitieschema (pdf).

STAP 2: REPETEREN
Je ontvangt van ons een bevestiging van je deelname en we verwachten je op de repetities die starten vanaf april 2016

Back to Top