Vrije plaatsen in de lessen 04/10/2021

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! In deze lessen is er nog plaats voor enthousiastelingen. 
Meer info over lestijden en leeftijden vind je hier
 
Brugge
 • Dimmies (1ste & 2de kleuter) op zaterdag 
 • Durvers (1ste & 2de leerjaar) op dinsdag
 • Kraks 2 (3de & 4de leerjaar) op woensdag
 • Eenwieleren op vrijdag & acrobatie op zaterdag
Kortrijk
 • Dummies, Durvers en Kraks op zaterdag 
 • Durvers en Kraks op woensdag
Oostende
 • Dummies, Kraks & Woeshers 2 op woensdag
Roeselare
 • Dummies, Durvers, Kraks & Woeshers 2 op woensdag

Nieuws uit de satellieten 30/09/2021

Brugge

Goed nieuws over onze lessen in Brugge: wegens veel interesse hebben we beslist onze lessen open te stellen voor 20 kinderen per leeftijdsgroep i.p.v. 15 en daar zijn we natuurlijk erg blij om!

Het nieuwe werkjaar brengt een aantal verschuivingen én enkele nieuwe docenten met zich mee: 

 • Wout Desaever wordt vaste docent op maandag (Woeshers 1).
 • Nina Vandecasteele zal op woensdagnamiddag de lessen opnemen.
 • Joachim Rousseeuw begeleidt de acro-groepen op zaterdag als vaste docent.
 • Yuri die tot vorig jaar de lessen in Oostende opnam, komt nu ook in Brugge oppoppen als docent voor de Woeshers 2 op maandag, en wisselt de dinsdagavond-lessen af met PeeJay, die jullie al kennen als docent op zaterdagmorgen.
 • Eve zal zich vooral toeleggen op ondersteuning van al dat jong bloed, maar blijft lesgeven in Het Noordveld en bij de Woeshers 1 op donderdag.  
 • Eifos zal met veel enthousiasme de eenwielerles op vrijdag op zich blijven nemen.

 

De 18+-modules – die we 2 jaar op rij moesten opschorten wegens corona – blijven een groot succes! De modules bascule, vuur en jongleren zitten bomvol. Er zijn nog enkele vrije plaatsen voor de modules eenwieleren en funambule (koordlopen).   Iemand interesse ?  

 

Roeselare

In Roeselare ruilden we de turnzaal van de Broederschool - dankzij de steun van het stadsbestuur - in voor de turnzaal van SBS De Brug, Brugsesteenweg 75.   We danken alvast de directie en het leerkrachtenteam voor het warme onthaal en hopen de circusmicrobe in Roeselare zo weer verder te mogen verspreiden.

 

Kortrijk

Ook in Kortrijk een nieuw gezicht: daar neemt Bram Missiaen vanaf september de woensdaglessen op zich.   Yuri, die onze duivel-doet-al blijkt te zijn, neemt naast Oostende en enkele lessen in Brugge,  ook de zaterdaglessen op in Kortrijk, waar we graag weer een volledige lessenreeks willen uitrollen van kleuters tot en met middelbare schoolstudenten.  We kunnen hier nog wel wat promo voor gebruiken, dus stuur de info gerust door naar buren, vrienden en familie!

 

Oostende

Oostende start weer op zonder noemenswaardige wijzigingen: Leefschool de Vlieger blijft onze thuisbasis, Yuri blijft onze docent, de inschrijvingen blijven binnenlopen en we mochten intussen onze capaciteit bij de lessen optrekken van 15 naar 20 kinderen!

 

En verder…

Naast onze lessen, kampen, en workshops zijn we  ook druk bezig met de voorbereidingen voor de herfstvakantiekampjes, het bouwen van circuskoffers, we maken samen Ge-Haakt-ballen, het schrijven van subsidiediedossiers, en het verhuur van onze tuin voor kleinere weekend-feestjes maar daarover meer in onze volgende nieuwsbrieven!


 

Vrij oefenen in het Woeshgebouw 30/09/2021

De eerste vrije training is op zondag 10 oktober telkens van 18u tot 21u.

Zin om te komen? Schrijf je even in, zodat we verzekeringsgewijs in orde zijn.  We vragen een - zéér democratische - financiële bijdrage van €5 bij inschrijving voor het hele jaar. 

Inschrijven via deze link.

Back to Top