Lessen 2020-2021 05/06/2020

Met enige vertraging is het er: het lessenrooster voor schooljaar 2020-2021! Neem de agenda's en familieplanner er even bij en zoek bij welke groep je circuskind hoort.

Meer info over de lessen en de verschillende groepen vind je HIER.

Inschrijven kan vanaf zaterdag 6 juni via dit formulier. Je ontvangt na registratie een e-mail met de betalingsgegevens. De inschrijving is definitief wanneer we het inschrijvingsgeld ontvangen hebben. 

Dit is ons voorlopig lessenrooster in afwachting van het aantal inschrijvingen. Vanaf 10 deelnemers gaat een les door. 

Op 15 augustus maken we het definitieve lessenrooster en brengen we jullie op de hoogte. 

 

 

Circuskampen 2020 14/11/2019

 

CIRCUSKampen 2020

We organiseren kampen voor kleuters vanaf de 2de kleuterklas en kampen voor 6- tot 12-jarigen.

Circuskamp voor 4 en 5 jAAR

Op ons kleutercircuskamp vertrekken we vanuit de fantasie van de kleuter om de wereld van het circus te ontdekken. De ene dag zijn we dieren uit het circus en leren we bijvoorbeeld lopen op grote ballen en tonnen. De andere dag zijn we acrobaten en ontdekken we de mogelijkheden van ons lichaam: rollen, evenwichtsoefeningen, hangen aan een trapeze, springen,... Het komt allemaal aan bod. Ook maken we kennis met de basis van het jongleren via oefeningen met sjaaltjes, flowersticks en diabolo. Tot slot verbazen we iedereen dat we niet alleen bordjes kunnen draaien, maar er ook nog zotte trucs mee uitvoeren. Een week vol experiment, beweging en spel.

Voor wie: 2de en 3de kleuterklas, ervaring met circus is niet nodig

Circuskamp 6 tot 12 jaar

Op dit circuskamp komen de basiscircustechnieken aan bod: jongleren met sjaaltjes, ballen, ringen, kegels; evenwichtstechnieken zoals ton/bal lopen, koordlopen, rolla bolla en eenwieleren; grondacrobatie en minitrampoline. Er wordt op maat gewerkt volgens het talent en de ervaring van elk kind. Via spelletjes en leuke opdrachten wordt elk kind uitgedaagd om zijn mogelijkheden te ontdekken. Tegen het einde van de week is iedereen veranderd in een kleine circusartiest.

Voor wie: voor 1ste tem 6de leerjaar, ervaring met circus is niet nodig

Via dit filmpje krijg je een indruk van zo'n kamp. Met dank aan Peejay!

 

Praktische info

Uren: 9u-12u en 13u-16u [Er is opvang vanaf 8u, over de middag en van 16u tot 17u.]

Meebrengen: losse kledij, tussendoortje voor- en namiddag, middagmaal en een drinkfles met water

Prijs: €100 [Afhankelijk van stad zijn er kortingen mogelijk.]

Woesh organiseert kampen in de krokus-, paas- en zomervakantie in 4 steden: Brugge, Oostende, Kortrijk en Roeselare. U vindt hieronder een overzicht per stad.

Mag het iets meer zijn? We gaan jaarlijks op Woeshkamp met overnachting. Letterlijk een hele week bomvol circus! Meer info hierover vindt u hier.

 

OOSTENDE, Leefschool De Vlieger, Rogierlaan 12

1. Kleutercircuskamp van 24 tem 28 aug 2020 (VOLZET)

3. Circuskamp 6-12j van 6 tem 10 juli 2020 (VOLZET)

Inschrijven voor één van deze kampen. Korting mogelijk via Uitpas Oostende, (punten uitpas bij kamp = 5 punten, indien kansentarief via uitpas kost een kamp 20€). Vermeld je uitpasnummer op het inschrijvingsformulier.

 

BRUGGE - Woesh gebouw - Damse Vaart-Zuid 39

5. Kleutercircuskamp van 24 tem 28 aug 2020 (VOLZET)

7. Circuskamp 6-12j van 6 tem 10 juli 2020 (VOLZET)

Inschrijven voor één van deze kampen. Je kan betalen met sport - of jeugdaxibonnen. Vermeld dit bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier. Voor speciale korting neem contact op met Bart.Hollevoet@ocmw-brugge.be.

 

ROESELARE - Trax - Beversesteenweg 67

8. Circuskamp 6-12j van 10 tem 14 augustus 2020

10. Circuskamp 6-12j van 6 tem 10 juli 2020

Inschrijven voor één van deze kampen.

 

KORTRIJK, locatie wordt later bekend gemaakt

11.Kleutercircuskamp van 24 tem 28 aug 2020

13. Circuskamp 6-12j van 13 tem 17 juli 2020

Inschrijven gebeurt via Stad Kortrijk vanaf 31 januari 2020. Meer info vindt u hier.

Woesh gaat uit zijn dak voor een dak 05/11/2019

Trampolines met goede veren
of 7 kegels jongleren
bascule springen
en nog zo wat van die dingen
't gaat niet meer, ons dak is te laag
dus wij willen een hoger dak, héél graag
kom en feest met ons mee
drink gerust een drankje of twee :)
 

Programma


20u30 CIRCUSACTS

Eenwieler stuntgroep De sjarks
Pop-up circusartiesten

 

21u30 Michael Schack

Als drummer van ondermeer NetskyMilk Inc. én als solotoerend artiest, betrad Michael Schack al vele internationale festivalpodia, concertzalen en muziek events in Europa, de VS, Azië & Australië.

Met zijn #DJDrummer concept speelt Michael volledig solo, live én rechtstaand een erg pompende, interactieve en toegankelijke show. Alle harten dansen mee met zijn versies van de grootste hits van vroeger tot nu!


22u45 Buscemi

Since 1996 maakt Dirk Swartenbroekx (Belgium) onder de naam van Buscemi funky muziek. Zijn stijl is diep, moeilijk om in een hokje te plaatsen. Je hoort invloeden vanuit de bossa, jazz, house, brazilian grooves, afrobeat, balkan, drum 'n bass en dub. Dansmuziek met een warme gloed!

24u it.takes.two

Het meest illustere dj-trio van Brugge en omstreken. Hun genre wordt omschreven als global, disco, house, leftfield, afro, jazz, italo, electronic stuff.

01u30 Insein Radio

Insein Radio serveert u muzikaal lekkers uit Planet Funkistan in een wervelende show die alle tijds –en landsbarrières overboord gooit, met als enige doel uw trommelvliezen te laten ROFL’en van auditieve extase. Solide grooves, hartverwarmende soul, fingerlickin’ blues en fingerpoppin’ jazz, obscure b-sides en groovy dancefloor classics in the mix, gebracht door 4 apocalyptische vinyl-ruiters met één missie: u bekeren tot de soul of music!

3u DJ kapstok

Dit olijke duo, oospronkelijk uit de Woeshstal, is van alle markten thuis. Een ding is zeker: een nacht met hen blijft nog lang hangen.

Locatie: KTA, Rijselstraat 7, 8200 Brugge

Deuren open vanaf 20u. Einde voorzien om 4u

TICKETS

Te verkrijgen via www.ticketsbrugge.be of via onze docenten

€ 10 STUDENT
€ 15 VVK
€ 18 ADD

HELPENDE HANDEN

Heb je zin om mee te helpen, stuur dan een mailtje naar info@woesh.be. We zoeken mensen die willen helpen bij de opbouw en afbraak, achter de bar, aan de vestiaire, toiletten, flyeren...

Binnenkort verschijnt hier ook een werkschema waarvoor je je kan opgeven.

SPONSORS

Er zijn verschillende sponsorpakketten. U kan ons sponseren vanaf 50€. Indien u interesse hebt, stuur een mail naar info@woesh.be

Back to Top