WOESHERS 2

Heb je de basistechnieken onder de knie en kan je al een stukje zelfstandig trainen? Dan ben je klaar voor het serieuzere werk. Een gans jaar krijg je les van eenzelfde docent en word je uitgedaagd om je niveau een trapje hoger te tillen. Ook komt er af en toe een gastdocent langs.

In Brugge, Roeselare en Oostende duurt de les 2 uur. Het laatste half uur is er zodat iedereen wekelijks een techniek naar keuze kan inoefenen onder begeleiding. Zo krijg je als woesher niet alleen heel veel nieuwe technieken aangeleerd, maar krijg je ook de tijd om jezelf te specialiseren. In Kortrijk worden de Woeshers 1 en 2 samengevoegd. 

Praktisch

Lesduur: 120 minuten


Doelgroep: vanaf 2de middelbaar

 

Kostprijs: € 230 voor een cursusjaar

- € 70 korting voor een extra broer/zus in een lessenreeks

Kortingen:

  • Uitpas Oostende: je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Oostende vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.
  • Uitpas Zuidwest (Kortrijk): je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Zuidwest vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.
  • Axibonnen Brugge: In Brugge kan je betalen met axibonnen jeugd en/of sport voor onze lessen. Vermeld dit bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.
  • Algemeen: We begrijpen dat het niet voor iedereen evident is om de totaalsom te betalen. Wil je in schijven betalen of wens je sociaal tarief, mail naar info@woesh.be.

 

De lessen starten in de week van 13/09/2021. Eind augustus bezorgen we je een mail met alle praktische informatie. 

Onze leslocaties vind je hier.

Woeshers2

Back to Top