WOESHERS 2

Heb je de basistechnieken onder de knie en kan je al een stukje zelfstandig trainen, dan ben je klaar voor het serieuzere werk. Een gans jaar krijg je les van eenzelfde docent en word je uitgedaagd om je niveau een trapje hoger te tillen. Ook komt er af en toe een gastdocent langs.

De les duurt 2u ipv 1u30. Het extra half uur is er zodat iedereen wekelijks een techniek naar keuze kan inoefenen onder begeleiding. Zo krijg je als woesher niet alleen heel veel nieuwe technieken aangeleerd, maar krijg je ook de tijd om jezelf te specialiseren.

 

Opgelet! In kortrijk is er geen Woeshers 2, maar in plaats daarvan is er de creatieles.

 

Praktisch

Lesduur: 120 minuten


Doelgroep: vanaf 2de middelbaar

 

Kostprijs: € 195 voor een cursusjaar

€ 110 voor extra broer/zus

Kortingen:

*Uitpas Oostende: je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Oostende vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Uitpas Zuidwest (Kortrijk): je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Zuidwest vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Vrijetijdspas Roeselare: Heb je een vrijetijdspas dan betaal je 110€ voor een jaarreeks. Geef je pasnummer op bij inschrijving.

*Axibonnen Brugge: In Brugge kan je betalen met axibonnen jeugd en/of sport voor onze lessen. Vermeld dit bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Algemeen: We begrijpen dat het niet voor iedereen evident is om 175€/195€ te betalen. Wil je in schijven betalen of wens je sociaal tarief, mail naar info@woesh.be.

 

Woesh t-shirts

Er zijn nieuwe Woesh t-shirts voor kinderen. Je kan kiezen tussen een blauwe of een azuurgroene. Het is hetzelfde model voor een jongen of een meisje. Je kan deze bestellen samen met je inschrijving. Noteer de gewenste maat op het inschrijvingsformulier (wil je er meer dan 1, noteer dit bij opmerkingen). Je ontvangt je t-shirt na betaling bij de start van de lessen in september.

Er komen ook nog t-shirts voor 14+ (met korte mouw), maar deze zijn nog in druk. Even geduld dus.

 


Inschrijven doe je hier

 

De lessen starten in de week van 16/09/2019 en eindigen eind mei 2020

LESSENROOSTER
Brugge Maandag 19u30 tot 21u30
Kortrijk Woensdag 19u30 tot 21u: Meer info bij Creatieles!
Oostende Woensdag 19u30 tot 21u30
Roeselare Woensdag 19u30 tot 21u30

 

Onze leslocaties vind je hier.

Woeshers2

Back to Top