WOESHERS 1

Heb je de basistechnieken onder de knie en kan je al een stukje zelfstandig trainen, dan ben je klaar voor het serieuzere werk. Zes specialisatietechnieken komen aan bod in telkens een reeks van 4 lessen. Onder andere vuur, clownerie, diabolo, evenwicht, hoedmanipulatie en jongleren staan op het programma.

 

Praktisch

Lesduur: 90 minuten


Doelgroep: 5de leerjaar tot 1ste middelbaar

Nieuw in Brugge zijn woeshers 1a en 1b.

woeshers 1a is voor 6de en 1ste middelbaar

Woeshers 1b is  voor 5de leerjaar

Kostprijs: € 175 voor een cursusjaar

€ 110 voor extra les/broer/zus

 

Kortingen:

*Uitpas Oostende: je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Oostende vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Uitpas Zuidwest (Kortrijk): je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Zuidwest vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Vrijetijdspas Roeselare: Heb je een vrijetijdspas dan betaal je 110€ voor een jaarreeks. Geef je pasnummer op bij inschrijving.

*Axibonnen Brugge: In Brugge kan je betalen met axibonnen jeugd en/of sport voor onze lessen. Vermeld dit bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Algemeen: We begrijpen dat het niet voor iedereen evident is om 175€/195€ te betalen. Wil je in schijven betalen of wens je sociaal tarief, mail naar info@woesh.be.

 

Woesh t-shirts

Er zijn nieuwe Woesh t-shirts voor kinderen. Je kan kiezen tussen een blauwe of een azuurgroene. Het is hetzelfde model voor een jongen of een meisje. Je kan deze bestellen samen met je inschrijving. Noteer de gewenste maat op het inschrijvingsformulier (wil je er meer dan 1, noteer dit bij opmerkingen). Je ontvangt je t-shirt na betaling bij de start van de lessen in september.

Er komen ook nog t-shirts voor 14+ (met korte mouw), maar deze zijn nog in druk. Even geduld dus.

 


Inschrijven doe je hier

 

De lessen starten in de week van 16/09/2019 en eindigen eind mei 2020

LESSENROOSTER
Brugge

Woeshers 1a: maandag 18u - 19u30

Woeshers 1b: donderdag 18u - 19u30

Kortrijk Woeshers 1: Woensdag 18u - 19u30
Oostende Woeshers 1: Woensdag 18u - 19u30
Roeselare Woeshers 1: Woensdag 18u - 19u30

 

Onze leslocaties vind je hier.

Woeshers1

Back to Top