Eenwieler

Ben jij ook gebeten door het eenwielervirus? Dan heb je vast zin in een jaar vol freestyle, trail, zotte sprongen en baskettraining. Geen nood voor wie nog maar pas begonnen is, ook de basis komt aan bod.

Deze specialiteit wordt enkel gegeven in BRUGGE.

 

Praktisch

Duur: 120min

Doelgroep: vanaf 2de leerjaar, mits voldoende motivatie om echt te willen leren eenwieleren

Kostprijs: 195€ voor een cursusjaar

110€ voor een extra les/broer/zus

 

Kortingen:

*Uitpas Oostende: je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Oostende vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Uitpas Zuidwest (Kortrijk): je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Zuidwest vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Vrijetijdspas Roeselare: Heb je een vrijetijdspas dan betaal je 110€ voor een jaarreeks. Geef je pasnummer op bij inschrijving.

*Axibonnen Brugge: In Brugge kan je betalen met axibonnen jeugd en/of sport voor onze lessen. Vermeld dit bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Algemeen: We begrijpen dat het niet voor iedereen evident is om 175€/195€ te betalen. Wil je in schijven betalen of wens je sociaal tarief, mail naar info@woesh.be.

 

Woesh t-shirts

Er zijn nieuwe Woesh t-shirts voor kinderen. Je kan kiezen tussen een blauwe of een azuurgroene. Het is hetzelfde model voor een jongen of een meisje. Je kan deze bestellen samen met je inschrijving. Noteer de gewenste maat op het inschrijvingsformulier (wil je er meer dan 1, noteer dit bij opmerkingen). Je ontvangt je t-shirt na betaling bij de start van de lessen in september.

Er komen ook nog t-shirts voor 14+ (met korte mouw), maar deze zijn nog in druk. Even geduld dus.

 


Inschrijven doe je hier

 

De lessen starten in de week van 16/09/2019 en eindigen eind mei 2020

 

                                      LESROOSTER  
Brugge                               Vrijdag 18u - 20u

 

De leslocatie vind je hier

Back to Top