DURVERS

Wie durft het aan op een ton te lopen? Wie droomt ervan om te jongleren met ballen, ringen en kegels? Jongleertechnieken, bal, koord, trapeze, acrobatie en circustheater zijn de basisingrediënten voor Durvers. Elk kind krijgt de kans zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen ritme.

 

Praktisch

Lesduur: 90 minuten

 

Doelgroep: Durvers: 1ste en 2de leerjaar

Er is geen verschil tussen durvers 1, 2 of 3.


Kostprijs: € 175 voor een cursusjaar

€ 110 voor extra les/broer/zus

Kortingen:

*Uitpas Oostende: je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Oostende vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Uitpas Zuidwest (Kortrijk): je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Zuidwest vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Axibonnen Brugge: In Brugge kan je betalen met axibonnen jeugd en/of sport voor onze lessen. Vermeld dit bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Algemeen: We begrijpen dat het niet voor iedereen evident is om 175€/195€ te betalen. Wil je in schijven betalen of wens je sociaal tarief, mail naar info@woesh.be.

 

Woesh t-shirts

Er zijn nieuwe Woesh t-shirts voor kinderen. Je kan kiezen tussen een blauwe of een azuurgroene. Het is hetzelfde model voor een jongen of een meisje. Je kan deze bestellen samen met je inschrijving. Noteer de gewenste maat op het inschrijvingsformulier (wil je er meer dan 1, noteer dit bij opmerkingen). Je ontvangt je t-shirt na betaling bij de start van de lessen in september.

 


Inschrijven doe je hier

 

De lessen starten in de week van 16/09/2019 en eindigen eind mei 2020

 

LESSENROOSTER
Brugge

Durvers 1: woensdag 14u30 - 16u (VOLZET)

Durvers 2: zaterdag 10u - 11u30

Kortrijk Durvers: woensdag 14u30 - 16u
Oostende Durvers: woensdag 14u30 - 16u (volzet)
Roeselare Durvers: woensdag 14u30 - 16u


Onze leslocaties vind je hier.

Durvers

Back to Top