DURVERS

Wie durft het aan op een ton te lopen? Wie droomt ervan om te jongleren met ballen, ringen en kegels? Jongleertechnieken, bal, koord, trapeze, acrobatie en circustheater zijn de basisingrediënten voor Durvers. Elk kind krijgt de kans zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen ritme.

 

Praktisch

Lesduur: 90 minuten

Doelgroep: Durvers: 1ste en 2de leerjaar

Kostprijs: € 210 voor een cursusjaar

- € 70 korting voor een extra broer/zus in een lessenreeks

Kortingen:

  • Uitpas Oostende: je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Oostende vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 42€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.
  • Uitpas Zuidwest (Kortrijk): je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Zuidwest vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 42€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.
  • Axibonnen Brugge: In Brugge kan je betalen met axibonnen jeugd en/of sport voor onze lessen. Vermeld dit bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.
  • Algemeen: We begrijpen dat het niet voor iedereen evident is om de totaalsom te betalen. Wil je in schijven betalen of wens je sociaal tarief, mail naar info@woesh.be.

 

 


De lessen starten in de week van 13/09/2021. Eind augustus bezorgen we je een mail met alle praktische informatie. [Er is geen verschil tussen durvers 1 en 2, behalve een ander lesmoment.]

Onze leslocaties vind je hier.

Durvers

Back to Top