DUMMIES

De kleuterlessen worden opgedeeld in 3 fasen. We starten met 3 lessen kleuter-oudercircus. Dit betekent dat 1 volwassene samen met de kleuter 3x naar de les komt. We leren samen acrobatische oefeningen op speelse wijze.

Daarna zijn er 25 circuslessen ALLEEN voor de kleuters. Hier maken ze kennis met de verschillende circustechnieken.

We eindigen met 2 lessen kleuterparcours. Opnieuw komt de volwassene met de kleuter naar de les om samen op weg te gaan langs de verschillende circustechnieken.

 

Praktisch

Lesduur: 60 minuten

Doelgroep: 2de en 3de kleuterklas

Kostprijs: € 195 voor een cursusjaar

- € 70 korting voor een extra broer/zus in een lessenreeks

Kortingen:

  • Uitpas Oostende: je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Oostende vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 39€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.
  • Uitpas Zuidwest (Kortrijk): je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Zuidwest vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 39€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.
  • Axibonnen Brugge: In Brugge kan je betalen met axibonnen jeugd en/of sport voor onze lessen. Vermeld dit bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.
  • Algemeen: We begrijpen dat het niet voor iedereen evident is om de totaalsom te betalen. Wil je in schijven betalen of wens je sociaal tarief, mail naar info@woesh.be.

 

Woesh t-shirts

Er zijn nieuwe Woesh t-shirts voor kinderen. Je kan kiezen tussen een blauwe of een azuurgroene. Het is hetzelfde model voor een jongen of een meisje. Je kan deze bestellen samen met je inschrijving. Noteer de gewenste maat op het inschrijvingsformulier (wil je er meer dan 1, noteer dit bij opmerkingen). Je ontvangt je t-shirt na betaling bij de start van de lessen in september.

 

LESSENROOSTER
Brugge

Dummies 1: woensdag 13u30 - 14u30 - VOLZET

Dummies 2: zaterdag 9u - 10u - VOLZET

Dummies 3: zaterdag 11u30 - 12u30 

Roeselare Dummies: woensdag 13u30 - 14u30
Oostende Dummies: woensdag 13u30 - 14u30

[Er is geen verschil tussen dummies 1 en 2, behalve een ander lesmoment.]

De lessen starten in de week van 21/09/2020 en eindigen in de week van 31 mei 2021.

Dit is ons voorlopig lessenrooster in afwachting van het aantal inschrijvingen per les. Een les gaat door vanaf 10 ingeschreven leden. Bij minder dan tien inschrijvingen voegen we waar mogelijk groepen samen. Op 15 augustus 2020 bezorgen we het definitieve lessenrooster. 

Onze leslocaties vind je hier.

Dummies

Back to Top