DUMMIES

De kleuterlessen worden opgedeeld in 3 fasen. We starten met 3 lessen kleuter-oudercircus. Dit betekent dat 1 volwassene samen met de kleuter 3x naar de les komt. We leren samen acrobatische oefeningen op speelse wijze.

Daarna zijn er 25 circuslessen ALLEEN voor de kleuters. Hier maken ze kennis met de verschillende circustechnieken.

We eindigen met 2 lessen kleuterparcours. Opnieuw komt de volwassene met de kleuter naar de les om samen op weg te gaan langs de verschillende circustechnieken.

 

Praktisch

Lesduur: 60 minuten


Doelgroep: 2de en 3de kleuterklas

Er is geen verschil tussen dummies1 en 2, behalve een ander lesmoment


Kostprijs: € 175 voor een cursusjaar

€ 110 voor een extra les/broer/zus

Kortingen:

*Uitpas Oostende: je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Oostende vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Uitpas Zuidwest (Kortrijk): je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Zuidwest vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Axibonnen Brugge: In Brugge kan je betalen met axibonnen jeugd en/of sport voor onze lessen. Vermeld dit bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Algemeen: We begrijpen dat het niet voor iedereen evident is om 175€/195€ te betalen. Wil je in schijven betalen of wens je sociaal tarief, mail naar info@woesh.be.

 

Woesh t-shirts

Er zijn nieuwe Woesh t-shirts voor kinderen. Je kan kiezen tussen een blauwe of een azuurgroene. Het is hetzelfde model voor een jongen of een meisje. Je kan deze bestellen samen met je inschrijving. Noteer de gewenste maat op het inschrijvingsformulier (wil je er meer dan 1, noteer dit bij opmerkingen). Je ontvangt je t-shirt na betaling bij de start van de lessen in september.

 


Inschrijven doe je hier

 

De lessen starten in de week van 16/09/2019 en eindigen eind mei 2020

 

LESSENROOSTER
Brugge

Dummies 1: woensdag 13u30 - 14u30 (VOLZET)

Dummies 2: zaterdag 9u - 10u (VOLZET)

Kortrijk Dummies: woensdag 13u30 - 14u30
Oostende Dummies: woensdag 13u30 - 14u30
Roeselare Dummies: woensdag 13u30 - 14u30

 

Onze leslocaties vind je hier.

Dummies

Back to Top