Creatieles

Wil je leren hoe je een nummer of een volledige voorstelling maakt? Wel dan is dit je uitgelezen kans. We maken nummers met technieken die jij al kunt maar ook met materiaal die je nog nooit gebruikt hebt. Daarnaast maak je nummers alleen, in duo maar ook met de volledige groep. Hierbij word je telkens opnieuw uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen en te tonen wat je waard bent. Het is de ideale voorbereiding als je in een productiegroep wil stappen of voor wie droomt om circusartiest te worden.

Deze specialiteit wordt enkel gegeven in Kortrijk.

 

Praktisch

Duur: 90min

Doelgroep: vanaf 5de leerjaar.

Kostprijs: 175€ voor een cursusjaar

110€ voor een extra les/broer/zus

Kortingen:

*Uitpas Oostende: je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Oostende vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Uitpas Zuidwest (Kortrijk): je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Zuidwest vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Vrijetijdspas Roeselare: Heb je een vrijetijdspas dan betaal je 110€ voor een jaarreeks. Geef je pasnummer op bij inschrijving.

*Axibonnen Brugge: In Brugge kan je betalen met axibonnen jeugd en/of sport voor onze lessen. Vermeld dit bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Algemeen: We begrijpen dat het niet voor iedereen evident is om 175€/195€ te betalen. Wil je in schijven betalen of wens je sociaal tarief, mail naar info@woesh.be.

 

Woesh t-shirts

Er zijn nieuwe Woesh t-shirts voor kinderen. Je kan kiezen tussen een blauwe of een azuurgroene. Het is hetzelfde model voor een jongen of een meisje. Je kan deze bestellen samen met je inschrijving. Noteer de gewenste maat op het inschrijvingsformulier (wil je er meer dan 1, noteer dit bij opmerkingen). Je ontvangt je t-shirt na betaling bij de start van de lessen in september.

Er komen ook nog t-shirts voor 14+ (met korte mouw), maar deze zijn nog in druk. Even geduld dus.

 


Inschrijven doe je hier

 

De lessen starten in de week van 16/09/2019 en eindigen eind mei 2020

 

                                      LESROOSTER  
Kortrijk                               Woensdag 19u30 - 21u

 

 

De leslocatie vind je hier

Back to Top