ACROFREAKS

In deze les komen de verschillende acrotechnieken aan bod: dynamische acro op de grond, trampoline, bascule, acro porter, parkour en de acrobatische fiets.

Het programma is hetzelfde voor acrofreaks 1 en 2, alleen verschilt het niveau. In Oostende zitten beide niveaus samen, maar wordt er zo veel mogelijk op maat gewerkt. In Brugge is er een les voor beginners en een les voor gevorderden.

 

Beginners (acrofreaks1): geen acrobatie of turnervaring, vanaf 3de leerjaar 

Gevorderden (acrofreaks2): ervaring met acrobatie of turnen, vanaf het 3de leerjaar. Voor de groep gevorderden moet je naast een sterke motivatie, dit kunnen:

*voorwaartse rol

*achterwaartse rol

*radslag

*opzwaaien tot handenstand

*voorwaartse salto op een minitramp tot stand

*achterwaartse salto op een minitramp met 1 helper en een goede vormspanning. 

Twijfel je in welke groep je thuishoort? Stuur een mail naar lessen@woesh.be

 

Er is enkel acrobatieles in BRUGGE en OOSTENDE

 

Praktisch

Lesduur: 120 minuten

Doelgroep: vanaf 3de leerjaar

Kostprijs: € 195 voor een cursusjaar

€ 110 voor extra broer/zus

Kortingen:

*Uitpas Oostende: je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Oostende vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Uitpas Zuidwest (Kortrijk): je kan bij inschrijving je pasnummer doorgeven en zo verzamel je punten. Meer info over de Uitpas Zuidwest vind je hier. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief betaal je 35€ voor een jaarreeks. Graag dit vermelden bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Axibonnen Brugge: In Brugge kan je betalen met axibonnen jeugd en/of sport voor onze lessen. Vermeld dit bij opmerkingen op het inschrijvingsformulier.

*Algemeen: We begrijpen dat het niet voor iedereen evident is om 175€/195€ te betalen. Wil je in schijven betalen of wens je sociaal tarief, mail naar info@woesh.be.

 

Woesh t-shirts

Er zijn nieuwe Woesh t-shirts voor kinderen. Je kan kiezen tussen een blauwe of een azuurgroene. Het is hetzelfde model voor een jongen of een meisje. Je kan deze bestellen samen met je inschrijving. Noteer de gewenste maat op het inschrijvingsformulier (wil je er meer dan 1, noteer dit bij opmerkingen). Je ontvangt je t-shirt na betaling bij de start van de lessen in september.

 


Inschrijven doe je hier

 

De lessen starten in de week van 16/09/2019 en eindigen eind mei 2020

LESSENROOSTER
Brugge

Acrofreaks 1: zaterdag 13u - 15u

Acrofreaks 2: zaterdag 15u - 17u

   
Oostende

Acrofreaks 1+2: vrijdag 19u - 21u

   

Acrofreaks

Back to Top