18+ Modules

In Brugge is er een aparte les voor iedereen vanaf 18jaar en ouder.

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Of ben je stiekem jaloers op je kind en wil je ook verschillende circustechnieken leren?

Grijp dan nu je kans.

Je kan inschrijven voor 1 of meerdere modules, of meteen voor een gans circusjaar. Elke module bestaat uit 5 lessen (tenzij anders aangegeven). Deze modules zijn geschikt voor beginners en volwassenen met een beetje ervaring.

 

PROGRAMMA SCHOOLJAAR 2019 - 2020

Vuurstaf   

Deze module leert je de technische kneepjes van het ‘swingen’ met de vuurstaf. Zowel beginners als gevorderden komen aan hun trekken. Spelen met vuur dus, onder begeleiding van een ware pro!

Gerrit staat bekend om zijn magische vuurshows, zijn onberispelijke focus op veiligheid en zijn aangename, beheerste lesgeversstijl.

Docent: Gerrit Fonce

Data: geannuleerd

 

Grondacrobatie en dans 

Een techniek onder de knie hebben is één ding.  Hoe je alles vloeiend en met je eigen identiteit in elkaar laat lopen, daar werken we aan in deze module. Je mag je verwachten aan een ruim aanbod aan grondacrobatie, handstanden, kracht & lenigheid, partnerwerk en bewegingskwaliteit.

Mathias is een multidisciplinaire acrobaat met een grote passie voor het lesgeven. Zijn finaleplaats bij Belgium Got Talent lanceerde zijn carrière als circusartiest. Gelukkig maakt hij ook graag tijd om zijn kennis door te geven aan andere gepassioneerde circusfanaten.

Docent: Mathias Goethals

Data: 31/10 tot 28/11

 

Hoelahoep

Ben je al volwassen maar voel je je nog fris en jong om met je heupen te draaien? Dan is de les hoelahoep echt iets voor jou. Docent Peejay past het niveau aan op maat van elke deelnemer. Dus warm je heupen, benen, armen en alle je andere spieren maar al op!

Docent: Pieter-Jan Hoornaert

Data: 5/12 tot 16/1

 

Jongleren, prutsen en stuntelen

Naast stevige jongleertrainingen gaan we ook spelen met en manipuleren van diverse objecten. We onderzoeken de kwaliteiten van timing, precisie en perfectie en diens interessante tegenpool:het mislukken. We verdiepen ons in de charme en humor van situaties die fout lopen.

Niels gaf jarenlang les bij oa Woesh. Nu is hij de helft van circusgezelschap ‘Duo Berlingo’. Hij heeft een grote voorliefde voor jongleren en slapstick.

Docent: Niels Reynaert

Data: 23 jan tot 20 feb

 

Bascule en acro

Samen met Eve van de grond gaan? Het kan tijdens deze module. Je leert springen op de bascule of wipplank. Verder wordt er gewerkt aan je acrobatenlijf dmv trampoline en grondacrobatie. The sky is the limit!

Eve geeft les bij Woesh en Circusplaneet. Ze heeft een passie voor bascule springen, jongleren en sociale circusprojecten.

Docent: Eve Zeghers

Data: 5/3 tot 2/4

LOCATIE: Noordveldstraat 31, 8200 Brugge

 

Funambule

Samuel, de ZenMaster van Woesh, neemt je mee op sleeptouw doorheen de techniek van de funambule (koordlopen met een lange stok). Blik op oneindig, gedachten op nul en dansen op het koord! We sluiten deze module feestelijk af met een oversteek over water.

Samuel gaf jaren les bij Woesh. Nu is hij de andere helft van het circusgezelschap ‘Duo Berlingo’. Alsook springt hij af en toe bij op de Woeshbureau, waar hij ook daar de kalmte bewaard.

Docent: Samuel Bey

Data: 23/4 tot 28/5

 

Praktisch

Duur: 120min

Doelgroep: 18+ (iedereen vanaf 16j  die 1 of meer modules wil volgen kan mailen naar info@woesh.be. Indien de module niet volzet is, kan je aansluiten)

Lesmoment: Donderdag van 19u30 tot 21u30

Locatie: Damse Vaart-Zuid 39, Sint-Kruis

Prijs: 45€ voor 1 module, 240€ voor 6 modules ofwel 1 jaar

Kortingen:

*Algemeen: We begrijpen dat het niet voor iedereen evident is om 90€ te betalen. Wil je in schijven betalen of wens je sociaal tarief, mail naar info@woesh.be.

*Studenten: Op vertoon van je studentenkaart krijg je korting (40€/240€). Graag dit vermelden op het inschrijvingsformulier.

 

Woesh t-shirts

Er zijn nieuwe Woesh t-shirts voor kinderen. Je kan kiezen tussen een blauwe of een azuurgroene. Het is hetzelfde model voor een jongen of een meisje. Je kan deze bestellen samen met je inschrijving. Noteer de gewenste maat op het inschrijvingsformulier (wil je er meer dan 1, noteer dit bij opmerkingen). Je ontvangt je t-shirt na betaling bij de start van de lessen in september.

Er komen ook nog t-shirts voor 14+ (met korte mouw), maar deze zijn nog in druk. Even geduld dus.

 


Inschrijven doe je hier

(vermeld bij opmerkingen voor welke module je inschrijft)

 

Back to Top