18+ Modules

In Brugge is er een aparte les voor iedereen vanaf 18jaar en ouder.

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Of ben je stiekem jaloers op je kind en wil je ook verschillende circustechnieken leren?

Grijp dan nu je kans.

Je kan inschrijven voor 1 of meerdere modules, of meteen voor een gans circusjaar. Elke module bestaat uit 5 lessen (tenzij anders aangegeven). Deze modules zijn geschikt voor beginners en volwassenen met een beetje ervaring.

 

PROGRAMMA SCHOOLJAAR 2020 - 2021

nieuw programma volgt binnenkort   

 

Praktisch

Duur: 120min

Doelgroep: 18+ (iedereen vanaf 16j  die 1 of meer modules wil volgen kan mailen naar info@woesh.be. Indien de module niet volzet is, kan je aansluiten)

Lesmoment: Donderdag van 19u30 tot 21u30

Locatie: Damse Vaart-Zuid 39, Sint-Kruis

Prijs: 60€ voor 1 module, 300€ voor 6 modules ofwel 1 jaar

Kortingen:

*Algemeen: We begrijpen dat het niet voor iedereen evident is om het totaal bedrag te betalen. Wil je in schijven betalen of wens je sociaal tarief, mail naar info@woesh.be.

*Studenten: Op vertoon van je studentenkaart krijg je korting (-5€/-50€). Graag dit vermelden op het inschrijvingsformulier.

 

Woesh t-shirts

Er zijn nieuwe Woesh t-shirts voor kinderen. Je kan kiezen tussen een blauwe of een azuurgroene. Het is hetzelfde model voor een jongen of een meisje. Je kan deze bestellen samen met je inschrijving. Noteer de gewenste maat op het inschrijvingsformulier (wil je er meer dan 1, noteer dit bij opmerkingen). Je ontvangt je t-shirt na betaling bij de start van de lessen in september.

Er komen ook nog t-shirts voor 14+ (met korte mouw), maar deze zijn nog in druk. Even geduld dus.

 


Inschrijven doe je hier

(vermeld bij opmerkingen voor welke module je inschrijft)

 

Back to Top