Woeshfeest 27/02/2017

Beste ouders,

Op 5 en 6 mei viert Woesh feest!

Alle leden krijgen de kans om die dag met hun groep op te treden. Op 5 mei treedt atelier Brugge op en op 6 mei is het aan de ateliers uit Oostende, Kortrijk en Roeselare.

De leden treden op van 13u tot 15u30. Om 16u sluiten we de dag af met een circusvoorstelling van Chiringuito Paradise (met o.a. Joris van Shake That). De presentatie is in handen van Duo Berlingo (ook wel bekend als oud-docenten Niels en Samuel)

Alle kinderen die optreden worden om 12u30 verwacht aan de ingang van de zaal met zijn/haar kostuum al aan. Daar zal de begeleidende docent de artiesten komen ophalen. Na het optreden kunnen ze verder genieten van het feest.

Het Woeshfeest vindt plaats in onze nieuwe zaal, Damse Vaart-Zuid 39 te Sint-Kruis. Deze zaal heeft een maximum capaciteit van 250 personen. VOORAF inschrijven is dan ook absoluut noodzakelijk. Vul daarom onderstaande inschrijvingsstrook in en geef af aan de docent tegen TEN LAATSTE de week van 23 tot 28 april.

Na betaling ontvangt u uw toegangsticket(s) via mail.


 

-----------GEEF AF AAN JE DOCENT TEN LAATSTE IN DE WEEK VAN 23 TOT 28 APRIL-----------


 

Wij ……………………………..(naam+voornaam) komen met ….. personen (woeshleden en kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis) naar het Woeshfestival op 5 / 6 mei (juiste datum aanduiden) en betalen ... x 5€/persoon = € + ..… woeshleden (gratis).


 

Ik betaal cash aan de docent / stort het bedrag over op rekeningnummer BE92 5230 8084 4323 met vermelding “naam + woeshfestival” (schrappen wat niet past) en dit tegen TEN LAATSTE de week van 23 tot 28 april.


 

Mijn kind ………………. (naam) zal optreden met de lesgroep ………………. (naam groep+stad bv dummies brugge) op 5 / 6 mei (juiste datum aanduiden).


 

Back to Top