Met Woesh naar leuke voorstellingen 25/06/2015

Op zaterdag 9 mei speelt Alexander een tryout van zijn nieuwste voorstelling in De Schaduw te Ardooie. Woeshleden kunnen voor 8€ gaan kijken, mits reservatie bij De Schaduw voor vrijdag. Vermeld dat je lid bent van Woesh.

Ook op zaterdag 9 mei Las Bobinas Circuscabaret: maandelijks cabaret in Zulte. 9 mei en 6 juni zijn de twee volgende edities. 19u deuren + live muziek, 20u cabaret, 22u party. Ingang 5 euro. Doornstraat 11, 9870 Zulte. 

Op zondag 10 mei gaat "Victors Party" van Cie Krak in première tijdens Uitwijken Brugge. Gratis en een ideale uitstap voor de ganse familie.

 

Op 15/05 kan je voor 8€ naar de voorstelling "Wunderkammer" van het Australisch gezelschap Circa. In "Wunderkammer" perst een diva zich door een kleine ring, verdwijnen ballonnen op de meest bizarre manier, bouwen gespierde mannen menselijke torens, spinnen hoepels in het rond en vliegen lichamen door de lucht. Muziek, licht, circus en dans vermengen zich tot een sexy, grappig en explosief spektakel. De voorstelling is geschikt voor 14+

Reserveren doe je hier tegen ten laatste 10 mei aub

Back to Top