Woeshkamp 2018 01/06/2018

Er was eens...in de nabije toekomst,  van woensdag 22 tem zondag 26 augustus 2018, een circuskamp op een mysterieuze (nieuwe!) locatie in Alveringem.

We zoeken nog 7 dwergen, een boze wolf, 7 geitjes, 40 rovers, een roodkapje, een assepoester, een zeemeermin en nog veel meer die circus willen leren. Net als vorig jaar moet je een circustechniek kiezen. Hierin krijg je elke voormiddag les.

Opgelet, iedereen vanaf 9j mag mee, maar heb je nog geen tot weinig ervaring dan kies je best de groep "multicircus". Alle 9 en 10 jarigen horen sowieso thuis in de groep "multicircus".

Dit jaar kan je kiezen uit volgende circustechnieken:

1) Jongleren: je hoort thuis in deze groep als je kan jongleren met 3 kegel (min 6 worpen), tik tak met flowerstick, diabolo (3 trucs)

2) Acrobatie: geen voorkennis vereist

3)Eenwieleren: je hoort in deze groep als je kan een blokje rond eenwieleren zonder probleem, stoppen en starten

4)Multicircus: alle 9 en 10jarigen, iedereen met weinig of geen circuservaring. Alle basistechnieken zoals jongleren, acrobatie en evenwicht komen hier aan bod.

5)Productie: iedereen die dit jaar in de productiegroep zit, kiest deze groep. Je moet je dus WEL nog inschrijven voor het Woeshkamp. Deze groep volgt een apart programma.

 

In de namiddag staan telkens verschillende andere circustechnieken op het programma waaruit je dan ook kan kiezen. Het avondprogramma wordt weer een feest met groepsspelen en optredens.

Praktisch

>> Voor kinderen vanaf 9j (geboren in 2009 of ervoor)
>> Kamp met overnachting in De Ruischaard, Beverenstraat 88, Alveringem

>> Kostprijs:  € 195 niet-leden
                          € 190 leden
                          € 175 broers/zussen

>> Inschrijven kan door hier het inschrijvingsformulier in te vullen.

Opgelet: er zijn 15 plaatsen per groep. Is de groep volzet, dan moet je een andere techniek kiezen.

Via dit filmpje krijg je een indruk van ons kamp vorig jaar. Met dank aan PJ!

O ja, 1 van de 3 biggetjes hebben we al!

Promostunt Woesh 28/05/2018

Om onze circusschool in de kijker te zetten zijn we op zoek naar jong en oud om deel te nemen aan een promostunt in onze vier gemeenten: Brugge, Kortrijk, Roeselare en Oostende.

We zoeken minstens 20 deelnemers van verschillende leeftijden. Ook ouders met dummies en durvers, ook 60plussers en alles ertussen.

1 dag repeteren we samen om een soort flashmob in elkaar te steken. Check dit filmpje om een idee te krijgen.

Optredens promostunt: zon 2 september dijk Oostende (namiddag), vr 7 september braderie Kortrijk (tussen 18u en 20u), zat 15 september Groote Stooringe Roeselare (namiddag), en zondag 16 september autoloze zondag Brugge (namiddag).

Wat moet je kunnen om je aan te melden?

-1 of meerdere circustrucs (dat mag van heel makkelijk tot heel moeilijk zijn)

-vrij op de 4 momenten van optreden

-vrij op de repetitiedag: zondag 19 augustus van 10u tot 17u.

Wat moet je doen om je aan te melden?

Mail els@woesh.be, geef jouw naam, die van je vrienden, familie en al wie je nog allemaal hebt kunnen optrommelen om mee te doen. Omschrijf welke truc(s) je graag wil doen. Bv meedoen aan een piramide, schouderstand met mijn zoon van 5, mils mes met jongleerballen, excaliber met diabolo, unispin met eenwieler, handstand,.... Je mag dus ook gerust zelf al een truc met meerdere in elkaar steken voor de repetitie.

 

 

Cirque Plus zoekt hulp 28/05/2018

Op 20.21.22 juli is er opnieuw Cirque Plus, hét jaarlijks circusfestival in Brugge die doorgaat in en rondom de weide van het Grootseminarie. Ook voor deze editie zoeken we jouw hulp en dit bij…

allerhande taken :  bij de op- en afbouw is er zwaar tot licht werk, die gaat van vloeren leggen tot bloemen uitzetten. Je kan via onderstaande invulformulier aangeven of je (zwaar) hefwerk kan verrichten, we houden hier rekening mee en verdelen -de dag zelf- het werk onder het opbouwteam. Voor de circustent werken we bij voorkeur met hetzelfde team bij de op- en afbouw. Voor taken tijdens Cirque Plus kan je wat specifieker aangeven welk soort werk je graag (opnieuw) doet.

Ter info : woensdag 4 en vrijdag 6 juli voorzien we voor het verwijderen van koeienvlaaien uit de weide (met schop!), hopelijk schrikt jullie ook dit soort werk niet af.

 

meerdere data : bij de op- en afbouw is alle hulp welkom. Je kan bvb. ook een halve dag komen helpen ! makkelijkst is als je dit op mail zet. Tijdens het festival vragen we of je zeker om 13u kan aanwezig zijn de eerste dag dat je komt helpen. Het einduur varieert volgens je taak maar zal rond 19/20u zijn, meer uitleg via een volgend mail. We zoeken ook bij de tentvoorstelling die begint om 21u hulp (begeleiden van het publiek naar en uit de tent + ticketscheuren).

 

Dit alles op een mooie locatie en hopelijk met een stralende zon erbij. Er is ook een vrijwilligersvergoeding en een lekkere maaltijd voorzien.

 

Wil je ons (ook) deze editie helpen, klik dan even onderstaande link aan, vul die graag voor 15 juni in, en dan nemen we snel terug contact op met meer concrete info !

https://goo.gl/forms/7azL3xPRFSbsehTk1

 

PS het programma wordt zeer binnenkort op www.cirqueplus.be bekend gemaakt.

 

Back to Top