Nieuw! 18+Modules

Vanaf dit jaar is er in Brugge een aparte les voor iedereen vanaf 18jaar en ouder.

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Of ben je stiekem jaloers op je kind en wil je ook verschillende circustechnieken leren?

Grijp dan nu je kans.

Je kan inschrijven voor 1 of meerdere modules, of meteen voor een gans circusjaar. Elke module bestaat uit 5 lessen. Deze modules zijn geschikt voor beginners en volwassenen met een beetje ervaring.

 

Dit is het programma:

1)Module Jongleren met Eve Zeghers

Data: 21, 28 sept, 5, 12, 19 okt

Inhoud: Jong geleerd is oud gedaan. In deze module word je fijne motoriek op de proef gesteld. Je leert jongleren met balletjes, kegels en ringen. Geschikt voor alle niveaus.

 

2)Module Clownerie met Dieter Missiaen (Cie Krak) en Cascade met Simone Scaini (Cie Midnight)

Data: 26 okt, 9, 16, 23, 30 nov

Inhoud: Heb je al een beetje ervaring met clownerie of nog helemaal niet, dan past deze module perfect bij jou. We werken rond de belangrijkste technieken van het clown-zijn zoals beweging, de blik, expressie, en improvisatie.

De laatste 2 lessen leer je een aantal technieken om veilig te struikelen, tegen een deur aan te lopen, of van de trap te vallen. Wedden dat je huisgenoten het niet door zullen hebben?

 

3)Module Trampoline en Bascule met Gwendoline Van Langenhove en Eve Zeghers

Data: 7, 14, 21 dec, 11, 18 jan

Inhoud: Wat krijg je als je techniek, timing, samenwerking, kracht en vormspanning combineert? Dan vlieg je door de lucht op een maxitrampoline of een bascule. Grijp je kans.

 

4)Module Hoelahoep met Nila Hoop (Nele Callebaut)

Data: 25 jan, 1, 8, 22 feb, 1 maart

Inhoud: Hooping heeft veel voordelen. Het maakt je ontspannen, positiever, en geeft je een sterke connectie met je eigen lichaam. Het mobiliseert de ruggegraat en je maakt intensief gebruik van meer dan 30 spieren tegelijk. Het verbetert uw balans, coördinatie, kracht en uithoudingsvermgen. Kortom, een betere work-out is er niet.

Maar hooping is nog veel meer. Ontelbaar veel trucs in en uit de hoepel. Hooping met 1, 2, en meer hoepels tegelijk. Je kan er je creativiteit helemaal in kwijt.

 

5)Module Vélo Acrobatique met Eve Zeghers en gastdocent

Data: 8, 15, 22, 29 maart, 19 april

Inhoud: In deze module leer je acrobatische figuren op een speciaal hiervoor aangepaste fiets. Dit is een fiets zonder remmen, verlichting, spatborden of andere overbodige zaken. De fiets heeft ook een aangepast zadel en stuur zodat je alleen of met 2 halsbrekende toeren kan uithalen. Dit alles onder deskundige begeleiding natuurlijk.

 

 

6)Module Luchtacrobatie

Data: 26 april, 3, 17, 24 mei

Inhoud: In deze lessenreeks wordt de basis van luchtacrobatie aangeleerd. Kracht, elegantie en lenigheid zijn een paar van de eigenschappen waar we op werken in zowel doek als trapeze. Ideaal voor iedereen die houdt van een uitdaging en nog geen ervaring heeft met luchtacrobatie.

 

 

Praktisch

Duur: 120min

 

Lesmoment: Donderdag van 19u tot 21u in Brugge

 

Doelgroep: 18+ (iedereen vanaf 16j  die 1 of meer modules wil volgen kan mailen naar els@woesh.be. Indien de module niet volzet is, kan je aansluiten)

(Wens je sociaal tarief, mail naar els@woesh.be)

 

Prijs: 45€ voor 1 module, 250€ voor 6 modules ofwel 1 jaar

 

Inschrijven doe je hier (vermeld bij opmerkingen voor welke module je inschrijft)

 

De lessen gaan door in de Turnzaal van Basisschool Centrum, Genthof 36, 8000 Brugge. Ingang via de grote blauwe poort.

 

 

Back to Top